Goed nieuws! Binnenkort heerlijke koffiebonen bij ons te koop!

Nonna di Sardegna komt binnenkort met de lekkerste koffie die er is. Voordat je nu begint te denken dat onze koffiebonen rechtstreeks van de zonovergoten hellingen van Sardinië komen, moeten we je even uit die droom helpen. De kwaliteitsbonen komen uit hooggelegen gebieden in Midden-Afrika en Azië en uit de lagere berghellingen van Zuid-Amerika. Ze worden wel in Sardinië gebrand. Daar beheersen ze inmiddels tot in de perfectie al 85 jaar de kunst van het branden van de bonen. Kortom, je koffieservies kan uit de kast en je snapt dat wij wel heel trots zijn op deze aanvulling van ons assortiment!

De best koffiebonen en dus super lekkere koffie!

Je weet dat de Sardijnen heel kritisch zijn op wat lekker is. En gelukkig zetten ze die kritische houding ook in bij de selectie van de beste bonen. En wij van Nonna di Sardegna stellen onze eisen ook heel hoog dus het gevolg is super lekkere koffie dat vanaf eind juni gewoon te koop is in onze  Nonna di Sardegna shop. Je bent niet de enige die ons assortiment heeft ontdekt en we weten nu al dat onze koffie, deze koffie dus, vele Nederlandse harten (en smaakpapillen) gaat veroveren!

Geen geschipper maar recht door zee…

Sardinië is een eiland, een groot eiland. En eilanders zijn een tikje eigengereid. Op Sardinië bewaken ze hun erfgoed wat smaak en puurheid van eten en drinken betreft, heel goed. Eerlijke eenvoud, Sardijns lekker. Daar zijn wij van Nonna di Sardegna voor gevallen en daarom brengen we veel van dat lekkers naar Nederland, naar Tonden (een plaatsje vlakbij Zutphen). Dankzij het feit dat Sardijnen niet ‘schipperen’, zijn hun producten biologisch, smaakvol en eerlijk. Kortom puur natuur!

En dat geldt ook voor hun koffie.

Vanaf eind juni te koop

Eind juni is het zover! Dan is de lekkerste koffie gewoon bij ons te koop. Voor vroege vogels om op gang te komen en voor nachtuilen die nog even door willen trekken. En voor ieder daartussenin.

Tja, en de Italianen hebben de vele soorten koffie uitgevonden. Bijvoorbeeld de Espresso, de Latte Macchiato, de Cappuccino, de Ristretto en de Americano. Dus voorlopig kun je met onze koffie heel veel kanten op. Reken er maar op dat dit het echte genieten wordt. Op zijn Sardijns, een met zorg gezette caffè!

Volg je ons al op Instagram?