In onze webshop vind je vier heerlijke wijnen uit Sardinië. Wij hebben deze wijnen een tijdje geleden laten testen door ‘de Grote Hamersma’. Sommige van onze wijnen zijn zelfs beoordeeld als ‘sterwijn’, daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op! In dit blog delen wij onze wijnen met je, inclusief de beoordeling.

Reposare “Il Costume” Cannonau – rode wijn

De Reposare Cannonau is een van onze favorieten wijnen. Deze robijnrode wijn bevat aroma’s van pruimen, kersen en kruidnagel met in de afdronk zwarte peper. Dit is een herkenbaar kenmerk voor deze Cannonau, die gerijpt is in de bergen op 700 meter boven zeeniveau. Drink hem samen met een heerlijke pecorino of bij een goed stuk vlees.

Onze Reposare Cannonau scoort bij De Grote Hamersma een 9 en is daarmee een sterwijn.

Reposare “Il Canto” Vermentino – witte wijn

De Reposare Vermentino is onze witte wijn, gemaakt van Vermentino druiven. Vermentino druiven zijn samen met de Cannonau druiven, de bekendste druivensoort uit Sardinië. Deze geurige witte wijn heeft een zachte  en fruitige smaak. Heerlijk om te drinken bij een licht gerecht, of tijdens een warme lentedag.

Onze Reposare Vermentino scoort bij De Grote Hamersma een 8,5.

De Vidda Cannonau – rode wijn

Een andere rode wijn die wij verkopen, is De Vidda Cannonau. Deze rode wijn is ook gemaakt van Cannonau druiven. Het is een ware smaak- en geursensatie. Je proeft o.a. rijpe kersen en ruikt diverse specerijen. Leuk weetje: de gisting gebeurt in kleine vaten van 500 liter, de rijping is in stalen vaten en op de fles 12 maanden. Drink deze rode wijn met een lekker stukje pecorino uit onze webshop.

Onze De Vidda Cannonau scoort bij De Grote Hamersma een 9 en is daarmee een sterwijn.

Berteru 2019 Cannonau – rode wijn

Last but not least: Berteru 2019 Cannonau. Het zal je niet verbazen, maar ook deze wijn is gemaakt van 100% Cannonau druiven. Het is een stevige maar zonnige rode wijn, met een alcoholgraad van 15%. Tip van ons: drink hem in goed gezelschap met een lekkere borrelplank erbij!  

Onze Berteru is de best scorende wijn, hij heeft een 9+ gekregen. Daar zijn wij onwijs trots op!

Ben je benieuwd naar alle heerlijke wijnen uit onze webshop? Shop dan online ons combipakket. Dit pakket bevat alle 4 de wijnen. Normaal kost het pakket € 65,-, maar het is nu in de aanbieding voor € 57,95.

Wil je onze wijnen eerst voorproeven? Bezoek dan onze stand tijdens Taste of Zutphen! Tijdens dit event zullen wij aanwezig zijn met onze heerlijke producten. Taste of Zutphen is op 25 & 26 maart in de Walburgiskerk in Zutphen. Kom culinair genieten. Het lijkt ons super leuk om jullie te ontmoeten!

Meer wijn- en borreltips? Volg ons op Instagram!